Garage Autohuis Andel logo

06-15823978

Bedrijfsauto reparatie Lelystad Bedrijfsauto onderhoud Lelystad

Bedrijfsauto reparatie en onderhoud aan alle merken lichte bedrijfswagens en campers (tot 5500kg).

Je bent afhankelijk van je bedrijfsauto of camper. Dus is onderhoud van groot belang. Laat je auto regelmatig  controleren bij Joost dat verkleint de kans op autopech en voorkomt het dat je stil komt te staan op momenten dat het niet uitkomt. Geen enkele ondernemer wil wachtende klanten en dat weet Joost als geen ander.

Joost heeft ervaring met en repareert en onderhoud alle merken lichte bedrijfsauto’s en campers. Joost is in alle merken thuis en adviseert altijd onafhankelijk wat betreft reparaties of onderhoud.

Joost laat je niet staan en je bent snel weer op weg naar de klant of je vakantie adres.

Kleine onderhoudsbeurt

In een kleine onderhoudsbeurt  wordt standaard de olie en het oliefilter vervangen. Ook worden alle vloeistoffen gecontroleerd en indien nodig bijgevuld. Joost test de accu en zal die, indien nodig, vervangen. Natuurlijk doet Joost dat altijd in samenspraak met jou. De auto wordt ook nog gecontroleerd op belangrijke punten zoals banden, remmen en verlichting. Als er een reparatie nodig is dan zal Joost altijd contact met je opnemen. Bij Joost krijg je een lekker bakje koffie en geen onaangename verassingen.

Joost maakt samen met jou een onderhoudsplan. Dat wordt afgestemd op gebruik en aantal kilometers. Dus de onderhoudsintervallen verschillen per merk en gebruik. Joost snapt dat je met je bedrijfsauto je brood verdient en helpt je dus snel weer op weg.

Grote onderhoudsbeurt

In een grote onderhoudsbeurt  wordt de auto grondig gecontroleerd op een aantal belangrijke punten zoals het remsysteem, banden, verlichting, airbags en andere belangrijke systemen.Natuurlijk ververst Joost de olie en vervangt alle filters.De vloeistoffen zoals koelvloeistof en ruitenwisservloeistof en de remvloeistof worden gecontroleerd en indien nodig  bijgevuld of ververst. De bougies of de gloeibougies worden vervangen en de accu wordt gecontroleerd door middel van een test.

Ook voor de grote onderhoudsbeurten maakt Joost een planning met je op basis van gebruik en gereden kilometers. Dus ook bij een grote beurt zijn onderhoudsintervallen verschillend per merk en gebruik.

Autohuis Andel, auto reparatie en auto onderhoud. Je vindt ons in Lelystad

Zo beoordeeld men ons op Google.

auto reparatie auto onderhoud

BEL OF MAIL

06-15823978

Call Now Button
personenautobedrijfsauto/camper